DASHI
Sot do jeni në humor shumë të mirë dhe do ndani konceptet që keni më të gjithë. Urani do ua shtojë dëshirën për të pasur një jetë në çift më të lirë dhe jashtë rutinës së përditshme. Jupiteri nga ana tjetër do iu japë ide edhe për ndonjë surprizë. Për sa iu përket ju beqarëve, këta dy planetë do iu mundësojnë një takim spektakolar dhe premtues për një të ardhme të ndritur. Në punë Mërkuri do ju bëjë të jeni në lartësinë e duhur dhe ju bëjë edhe më të hapur ndaj gjërave të reja. Mund të provoni veten në një projekt të ri që kërkon mjaft angazhim. Buxhetin duhet ta menaxhoni me shumë kujdes dhe të tregoheni vigjilentë. Mos u hidhni me kokë në detin e shpenzimeve.

LUANI
Sot nuk do rrëzoheni para asgjëje dhe do luftoni fort derisa të arrini atë që dëshironi. Marsi, do të rizgjojë edhe me indiferentët ndërmjet jush. Nëse jeni në një lidhje bëni kujdes nga tradhtitë që mund ta tronditin marrëdhënien tuaj. Për ju beqarët ambienti do jetë mjaft i përshtatshëm për dashuritë me shikim të parë. Do keni mundësi të shumta dhe duhet të përfitoni sa më shumë. Në punë do jeni edhe më këmbëngulës dhe do jeni gati të pranoni edhe detyra të reja. ka ardhur koha të mendoni më shumë për jetën profesionale. Neglizhenca në menaxhimin e financave rrezikon t’iu kushtoje shtrenjtë. Kufizojini pak shpenzimet sa pa qenë ende vonë.