BINJAKET
E shtuna do të jetë një ditë force dhe e diela dashurie. Dikush dëshiron të jetojë një eksperiencë sentimentale. Por këto ditë keni ndonjë planet kundër, kështu që bëni durim nëse jeni kundër dikujt apo nëse keni ndryshuar punë kohët e fundit. E vërteta është që doni gjithmonë të jetoni risi. Kush ka prej shumë kohësh të njëjtin stil jetese është mërzitur dhe dëshiron të ndryshojë.

GAFORRJA
Priten emocione në fundjavë, e diela do të jetë dita e duhur për takimet dhe marrëdhëniet. Nëse po kërkoni një takim dashurie apo keni diçka për të sqaruar, ky është momenti i duhur për të bërë një hap përpara. Gjatë fundjavës keni patur ndonjë siklet sa i përket ndjenjave: ndokush ka marrë një propozim dhe nuk di nëse duhet ta pranojë, dhe ndokush e ka tashmë një histori dhe është i kënaqur. Në dhjetor duhet të merrni një vendim.