Gjithkush ka rutinën e vet personale kur bëhet fjalë për higjienën. Ne të gjithë fillojmë diku, nëse i lajmë krahët, flokët ose fytyrën në fillim. Por, ndoshta nuk e dinit se në të vërtetë mund të kishte një kuptim më të thellë për këtë.

Siç rezulton, cilido pjesë e trupit që ju lani së pari, mund të zbulojë diçka interesante për personalitetin tuaj.

Fytyra

Nëse e lani fytyrën tuaj në fillim, kjo do të thotë që paraja është e rëndësishme për ju dhe ju do të bëni gjithçka për ta marrë atë. Nuk ju intereson shumë për integritetin dhe dinjitetin. Ju merrni miqtë tuaj të mirëpritur dhe besoni se jeta është vetëm një shqetësim i madh.

Disa njerëz nuk mund të të kuptojnë, por nuk shqetësoheni për mendimin e tyre. Ju jeni shumë të përqendruar dhe një partner seksual mesatar që tenton të absorbohet në vetë-kënaqësi në kurriz të partnerit tuaj. Partneri juaj më i mirë i jetës do të ishte ai që zgjedh njerëzit dhe të tjerët.

Gjoks

Personi që zgjedh të lajë gjoksin në fillim thuhet se është mjaft praktik. Këta njerëz janë rregullisht të drejtpërdrejtë dhe duan të shkojnë drejt e në pikë. Ata urrejnë të jenë të hutuar kur përqendrohen në një detyrë serioze dhe janë të paduruar me njerëz që nuk shohin gjërat në rrugën e tyre. Ju jeni një partner i mirë seksual i cili gjithmonë dëshiron të provoni diçka të re dhe ndeshja juaj më e mirë do të ishte një person që lan fillimisht flokët.

Flokët

Njerëzit që lajnë flokët në fillim, besohet të jenë lloji artistik. Edhe pse vegim në sy është hobi i tyre, ata mund të arrijnë atë që shumica e njerëzve nuk munden. Ata nuk kanë përkushtim, por do të punojnë pa u lodhur drejt qëllimeve të tyre. Paratë kurrë nuk kanë qenë të rëndësishme për ta. Ata zakonisht varen me intelektualë të tjerë dhe me llojet e tjera artistike.

Për më tepër, këta individë bëjnë partnerët më të mirë të seksit, pasi ata janë mjaft të gatshëm të eksplorojnë dhe t’i pëlqejnë partnerit tjetër. Forca e tyre kryesore është talenti që ata posedojnë. Ata do të ishin një çift i mirë me ata që lajnë gjoksin dhe vendet intime.

Sqetull

Nëse i lani sqetullat në fillim, ju konsideroheni si një person shumë të besueshëm dhe punëtor. Në përgjithësi, ju jeni aq popullor sa jeni në tokë dhe jeni të gatshëm të ndihmoni të tjerët. Ju tentoni të merrni veten në telashe sepse nuk mund të zbuloni kur njerëzit po gënjejnë për ju. Partneri juaj më i mirë në jetë do të jetë ai që lan fillimisht supet.

LEXO EDHE:  Nuk e dinit? Si ndikon stina e lindjes në personalitetin tuaj

Supet

E urrej ta them por ju jeni një dembel. Ju dështoni në çdo gjë që bëni. Njerëzit nuk ju pëlqejnë shumë, kështu që zakonisht kaloni kohën tuaj vetëm. Këto lloje të njerëzve njihen si pijanecë dhe bixhozxhi. Ju e konsideroni botën si ferr të gjallë.

Ju jeni tërhequr për para dhe energji, por fati juaj nuk do të jetë kurrë në anën tuaj. Ju nuk jeni një partner shumë i mirë seksi dhe është e vështirë për ju të gjeni një partner në jetë. Njerëzit që lajnë fillimisht sqetulla mund të jenë shansi juaj i vetëm.

Organe gjenitale

Ju në përgjithësi konsideroheni një tip i turpshëm. Ju nuk keni shumë vetëbesim dhe vazhdimisht ngacmoheni nga të tjerët. Ju nuk keni shumë miq sepse ata kanë tendencë të mendojnë për ju si një person i mërzitshëm dhe jo tërheqës. Sigurisht që nuk jeni të njohur për këmbënguljen tuaj, sepse ju hiqni dorë lehtë në rastin e parë. Nga ana tjetër, aftësitë tuaja të dashurisë janë mbi mesataren.

Këta individë janë në gjendje të zbulojnë veten e tyre të vërtetë vetëm për shumë pak njerëz. Prandaj, ju e gjeni forcën tuaj të brendshme në seks. Shoqëruesi më i mirë romantik për ju do të ishte dikush që zgjodhi fytyrën dhe flokët.

Pjesë të tjera të trupit

Njerëzit që lajnë pjesët e tjera të trupit të parë mendohet të jenë të llojit mesatar. Ata kanë forcën e tyre të brendshme por nuk dinë t’i tregojnë ato. Nëse vetëm ata mund të ishin pak aventureske, do të ishin në gjendje të shesin potencialin e tyre. Megjithatë, thellë poshtë ata janë njerëz shumë të pëlqyeshëm me shumë pak difekte.

Pra, ata vetëm duhet t’i bëjnë përparësitë e tyre në vend që të fshehin dobësitë. Kur është fjala për seksin, ata janë partnerë mesatarë seksualë. Edhe pse ata kanë fantazitë e mëdha për teknikat e ndryshme, për fat të keq, ata nuk janë aq të guximshëm sa t’i provojnë ato. Personi i zemrës për këta njerëz do të ishte një partner që lan fillimisht fytyrën.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook