Njerëzit zgjedhin të shesin rroba të vjetra, mobilje apo sende të vjetra dhe eBay është vendi i duhur për të bërë disa para të mira.

Por një burrë e mori shakanë shumë seriozisht dhe nxorri të dashurën për shitje në faqen e njohur.

34-vjeçari, Dale Leeks nga Essexi vendosi të nxirrte në shitje partneren e tij prej një viti, Kelly Greaves duke e menduar si një ‘kurth’.

Në përshkrimin që dha për 37-vjeçaren, ai shkruajti se bën zhurmë të vazhdueshme por nuk është e dëmshme. Ndër të tjera, ai shtoi se mund ta ndrrojë me një modele më të re.

Edhe pse filloi si një shaka e padëmshme, reklama është parë mbi 8 mijë herë dhe brenda 24 orëve i kanë ofruar një cmim mbi 70 mijë dollarë.