Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur një pasagjeri i “Uber” i cili ka provuar një nga udhëtimin më të “çmendur” të jetës së tij.

Pasagjeri ka ngelur i shokuar kur ka parë se shoferi gjatë udhëtimit kishte një prostitutë të dehur, e cila e humb kontrollin për një moment dhe fillon t’i bëjë seks oral drejtuesit të mjetit.

Por duket se pasagjeri, Artur Manuel ka menduar një ide gjeniale, kur ka parë një skenë të tillë, për t’i dhënë një mësim që shoferi i “Uber-it” nuk do ta harrojë kurrë.

Ai ka regjistruar pamjet filmike, në atë moment dhe i ka publikuar në rrjetet sociale, duke u bërë mjaft virale.

Kompania “Uber” i kërkoi falje pasagjerit duke e paguar dhe me 10 euro “dëmshpërblim”.

Kjo kompani është shumë e famshme në SHBA pasi automjetet private të kompanisë përdore gjerësisht nga qytetarët në vend të taksive, pasi udhëtimi me to kushton më lirë.