Trafik i rënduar në autostradën Durrës- Tiranë mbrëmjen e kësaj të diele.

Sipas informacioneve paraprake nga policia mësohet se shkak i trafikut është lëvizja e qytetarëve për fundjavë drejt Durrësit dhe kthimi në kryeqytet.

Radha tashmë ka arritur në disa kilometra dhe automjetet kanë mbetur të bllokuara.

Situata duket se do kërkojë kohë për t’u normalizuar, ndërsa një tjetër aks problematik së fundi ka qenë edhe ai që lidh Tiranën me Rinasin për shkak të punimeve në rrugë.