Stresi dhe Kejsi janë emrat më të përfolur të showbizzit.  Mirëpo duket se dyshja nuk ka arritur ta shijojë siç duhet periudhën e parë pas celebrimit në martesë.

Kjo pasi për shkak të problemeve të Stresit, me ligjin ai tashmë ndodhet në burg ndërsa Kejsi në Kanada ku vijon me karrierën e saj.

“Shumë shpejt veshur me të bardha Kejsi. Do jesh nuse kopertinash. Ju dua Stresi & Kejsi.”-ishin fjalët e saj.

Ndërsa Kejsi është shprehur se ndihet krenare se e ka vjehrrë dhe thekson se secila femër do të donte ta kishte një vjehrrë të tillë. Tashmë presim vetëm që Stresi të dalë nga burgu e ta shohim dhëndër!