Është bërë e modës tani që shumë nga vipat shqiptar ti nënshtrohen ndërhyrjeve plastike.

Këtij trendi nuk i ka shpëtuar as reperja Tayna e cila së fundmi po korr sukses në fushën e muzikës me këngët e saj.

Një imazh i zbuluar së fundmi do t’ju iluminojë për të vërtetën rreth këngëtares.

Në të majtë shihet Tayna, vite më parë dhe kuptohet qartë se reperja ka kryer ndërhyrje në buzë, hundë dhe mollëzat e saj.