Një nga më të përfolurat e Showbizit, Marina Fara, vajza e Eli Farës komentohet shpesh për fotot e saj provokuese ose ato çfarë bën por kjo foto nuk ishte as provokim dhe as ndonjë gjest i saj, fotoja cilësohet si demaskim nga faqja që e ka postuar.

Një nga faqet më të njohura dhe më të ndjekura në Instagram e quajtur “Demaskime Shqiptare” u është kthyer në një makth vipave teksa kanë publikuar një foto të sajën teksa duket e shtrirë me një burrë të panjohur në jaht dhe që dyshohet se mund të jetë partneri i saj por nuk ka asgjë zyrtare. “Me burra pleq vetëm për një xhiro në jaht” – shkruan Demaskime Shqiptare.