Ministri i Brendshëm, Dritan Demiraj në një takim me policinë e Qarkut Lezhë dhe Shkodër ka kërkuar zero tolerancë për policët e përfshirë në aktivitete politike.

Ministri përcolli prioritetet kryesore për një proces zgjedhor të sigurt dhe të qetë, luftën pa kompromis ndaj kultivimit dhe trafikimit te lendeve narkotike, parandalim te përdorimit të parave të trafikimit të drogës dhe blerjen e votës.

Ministri Demiraj,nën shoqërinë e drejtorit të Përgjithshëm të Policisë se Shtetit z. Haki Cako theksuan zero tolerance për punonjësit e policisë që përfshihen në aktivitete të subjekteve politike.

Ai garantoi mbështetje maksimale për arritjen e misionit kushtetues të strukturave të Policisë së Shtetit.