Deputeti i LSI-së, Luan Rama ka nxjerrë publikuar raportin e CIA-s për Shqipërinë.

Në një postim të bërë në Facebook, Rama nënvizon se në shtetin tonë “ka pastrim të lartë të parave, të lidhura me trafikimin e lëndëve narkotike, armëve, apo punë të tjetra të paligjshme të kryera nga zyrtarët dhe kriminelët”.

Postimi i Luan Rama

RAPORTI I CIA-s PER SHQIPERINE – 2018.

= Korrupsioni problem kryesor për Shqipërinë.
= Shqipëria rrugë kalimi për për kokainën e Amerikës së Jugut dhe opiumin nga veriperëndimi i Azisë!
=Eshtë zgjeruar prodhimi i kanabisit.
Organizatat e narko-trafikut janë aktive dhe janë shtrirë në vendet e Evropës.
= Ka pastrim të lartë të parave, të lidhura me trafikimin e lëndëve narkotike, armëve, apo punë të tjetra të paligjshme të kryera nga zyrtarët dhe kriminelët.

Kjo është Shqipëria e rilindjes së Edi Ramës sipas CIA-s, të cilën edhe pse disa burokratë europianë që punojnë në Tiranë nuk e shohin, të vërtetat e saj të dhimbshme nuk mund t’i mbulojnë me heshtjen e tyre të blerë!

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook