Home DETAJE/ Versioni zyrtar i Policisë: Ja ç’ndodhi sot në Mat (Emrat e viktimave dhe autorit) auto_43601481_1099292670234487_1604486635167154176_n1539263969

auto_43601481_1099292670234487_1604486635167154176_n1539263969

Kryesore