Një 19 vjeçar shqipëtar rrihet barbarisht në një burg të Greqisë, i cili dyshohet se në bashkëpunim me një grek vrau studenten greke Eleni Topaloudi më 28 nëntor  në Rodos. Kjo ngjarje ka ndodhur në burgun e Alvonës,teksa disa të burgosur grekë kanë hyrë në qeli dhe kanë dhunuar shqiptarin Aleksandër Luka.

I ndjerë në presionin dhe dhunimin e të burgosurve të tjerë ai ka bërtitur “Nuk e bëra unë” 

Pas dhunës, 19-vjeçari është  dërguar në spitalin “Evangelismos”.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7Xt3uYSsPU