Në shtats shqiptar do të përballet me masën e masës arrest me bur për plot dy vite pasi dhunoi efektivin e policisë, dhe gjatë kontrollit iu gjetën dhe sekuestruan 5 kg kanabis (vlera e të cilit përllogaritej në 40 mijë paund), si dhe dy shkopinj bejsbolli brenda në bagazhin e automjetit të tij.

24-vjeçarish Denis Bajraktari përdorte kartë identiteti false pasi qëndronte ilegalisht në Angli. Nga raportimi i mediave britanike bëhet me dije se 24-vjeçari pas kryerjes së dënimit do të dëbohet drejt Shqipërisë.