Kohët e fundit ka zbuluar se nuk hante në mënyrë që të kishte forma sa më të mira.

Tani Courtney Stodden ka nisur që të dashurojë ushqimin dhe format e rrumbullakëta që vijnë si pasojë e tij.

24-vjeçarja është fotografuar me bikini të verdhë në Palm Springs, të enjten.

Ky bikini i nxirrte në pah format e reja me të cilat ajo mburret shumë edhe në Instagram javët e fundit.