Prindërit e rinj, zakonisht kalojnë në faza të vështira kur kujdesen për një fëmijë.

Kjo pasi ata përballen me mungesën e gjumit, qetësimin e vazhdueshëm të fëmijës i cili qan dhe ushqyerja.

Jini të gatshëm për ndryshime drastike në stilin e jetës tuaj dhe mbani mend se fëmija i  parë sjell vështirësi të cilat ia vlen t’i kaloni.

Shikoni më poshtë disa këshilla.

1. Kështu duhet ta mbani fëmijën në krah

Image

2. Në 30 ditët e para, nënat duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj vetes.

Image

3. Kështu duhet ta mbështjellni foshnjën.

Image

4. Pozitat që tregojnë se si duhet t’i jepni gji.

Image

5. Mënyrat se si duhet ta masazhoni.

Image

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook