Kjo video është publikuar në YouTube nga “Fressh Voice”.

Aty shihet një kongres i Forumit Rinor Euro-Socialist dy dekada më parë.

Pjesë e tij ishin figurat e njohura të Partisë Socialiste dhe të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta, Monika Kryemadhi, Erjon Braçe, Pandi Majko, Fatos Nano etj.