Një vajzë që humbi të fejuarin ka shkuar tek varri i tij e veshur me vello në ditën kur kishin planifikuar dasmën.

Fotografitë e trishta tregojnë Jessica Padgett të gjunjëzuar para varrit të Kendall James Murphy.

Murphy, i cili punonte si zjarrfikës në Montgomery, Indiana, vdiq tragjikisht kur kolegu i tij aksidentoi automjetin e tij me tre makina.

Dhe ditën e dasmës Jessica shkoi tek varri e veshur nuse e shoqëruar nga familjarët e saj