PRRENJAS

Ish-kryetarja e Bashkisë së Prrenjasit është kallëzuar penalisht për shpërdorim detyre. Behet fjalë për ish-kryetaren nga radhët e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Miranda Rirën, e cila është kallëzuar në prokurori nga kreu aktual i kësaj bashkie, Nuri Belba.

Kryebashkiaku Belba, teksa ka dorëzuar kallëzimin penal për “shpërdorim detyre”, në dokumentin dorëzuar ne organin e akuzës ka argumentuar edhe rastin për të cilin ka bërë padinë.

Ish-kryetarja e LSI-së, Miranda Rira, akuzohet për tenderin e ndërtimit të “fushës  së sportit” në Prrenjas, dhe sipas pretendimeve të Belbës, paraardhësja e tij  ka shpërdoruar detyrën.