Këngëtarja shqiptare e njohur në të gjithë botën, ka marre një çmim shumë të rëndësishëm siç është ai për muzikën më të mirë internacionale. 

Në Berlin u ndanë çmimet “Bambi” dhe njerin prej tyre e mori dhe këngëtarja me origjinë nga Kosova. 

Organizatorët e Bambit e vlerësojnë këtë çmim si çmimin më të rëndësishëm të Gjermanisë, i cili mbushi plot 70 vite organizim.

 Dua i ofroi publikut një performancë me tre këngët e saj më të famshme: “Be the one”, “Neë Rules” dhe “IDGAF”.