Nëse ke djalë, do të duhet të vendosësh nëse do ta bësh synet atë.

Synetia është praktikuar si rit i fesë për mijëra vjet dhe në vende të ndryshme shumica e djemve janë bërë synet për arsye fetare, ose sociale.

Aktualisht, ekziston diskutim nëse synetia është e këshillueshme nga pikëpamja mjekësore.

Synetia ka benefitet e saj mejkësore, por dhe rreziqe.

Një analizë e kohëve të fundit nga Akademia e Pediatrisë, arriti në përfundimin se benifitet mjekësore të synetisë, i tejkalojnë rreziqet.

Studimet kanë arritur në përfundimin, se foshnjat kanë më pak rrezik për infeksioneve të traktit urinar.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook