DASHI:

Ditë shumë e fortë, në sajë të pozitës së mirë të Jupiterit, si dhe periudhës që do të vijë! Ju keni një dëshirë të madhe për të rikuperuar kohën e humbur në pritje të së premtes dhe të shtunës së ardhshme. Ju mund të tërhiqeni nga një Dem ose një Ujor. Gjendja juaj e rinovimit do të zgjasë me javë. Miqësitë e reja tani numërohen më shumë.

LUANI:

Ju jeni në një gjendje force që do të zgjasë për tërë javën! Qiell i bukur edhe për projekte të reja, me diellin që do të vijë nga e enjtja për t’i dhënë forcë ideve dhe energjisë. Kush ka qenë keq kohët e fundit, ka pasur një aksident apo vetëm një problem, tani po shërohet. Ata që janë braktisur kohët e fundit janë të vetëdijshëm se ish-partneri nuk është duke bërë shumë mirë … Qiell i dobishëm për të rifituar besimin në aftësitë tuaja dhe për t’u përgatitur për beteja të reja, madje edhe ato që keni braktisur dhe në të cilat mund të ktheheni të jeni protagonistë.