Një kobra është parë duke sulmuar dhe mbytur dy këlyshë në sytë e nënës së tyre, pasi hyri brenda një shtëpie dje pasdite.
Në video, nëna mbrojtëse mund të shihet duke e trembur kobrën, përderisa ajo çohet lart dhe tenton t’i sulmojë këlyshët e saj të tjerë.

Gjarpri helmues vazhdon të sulmojë një nga këlyshët, përderisa dy të tjerë shihen duke qëndruar të shtrirë pa vetëdije në një fshat të Indisë, transmeton Gazeta Express.

Qeni provon t’i mbrojë këlyshët e tij, madje duke e larguar një nga këlyshët, por frikësohet shumë sa herë që gjarpri nisë sulmin e tij.