Tradhëtia është një nga fenomenet më negative në shoqëri, e cila nëse zbulohet nga partneri ose partnerja, shkakton shkatërrimin e një marrëdhënie.

Disa njerëz besojnë se fatin e jetës së tyre e shkruajnë vetë, ndërsa të tjerë besojnë se fati ndikohet nga yjet, ose nga fuqi të mbinatyrshme.

Sipas horoskopit këto janë 4 shenjat që tradhëtojnë më tepër, bashkë me “metodat” e gjithësecilës prej tyre dhe duhet të bëni kujdes nëse partnerja juaj i përket njërës prej këtyre shenjave.

1. Binjakët
Femrat binjake, janë tradhtare të këqija. Ato mund të ju tradhtojnë ju edhe me një person që i përket rrethit tuaj shoqërorë. Nëse jeni me fat ta mbani një femër binjakë, nuk do ju tradhtojë. Mundësitë janë të vogla!

2. Virgjëresha
Nëse jeni të lidhur me një femër të shenjës së virgjëreshës, do mbusheni me aventura dhe mistere. Ato janë eksperte për të fshehur tradhtinë dhe është shumë e vështirë për t’i kuptuar. Hapini sytë mirë!

3. Peshorja
Femrat peshore, e kanë  si artin e tyre të preferuar tradhtinë. Peshoret e marrin martesën shumë seriozisht, madje mund të rrinë me një person gjithë jetën, por kjo nuk i pengon të tradhtojnë. Edhe peshoret, tradhtojnë pa u vënë re fare!

4. Shigjetari
Femrat e shenjës së shigjetarit, e duan shumë tradhtinë. Ato kapin çdo mundësi të re që i del para. Ndryshe nga shenjat e tjera, shigjetarët nuk fshihen shumë, pasi janë të sinqertë.  Nëse një femër është shigjetar, tregoni kujdes, pasi rutina i çon ato drejt tradhtisë.