Një grua në Tiranë kërcënon të hidhet nga kati i tetë i një pallati pasi kundërshton vendimin e përmbarimit për t’i marrë shtëpinë.

Bëhet fjalë për shetasen Blerina Troka e cila ka hipur në katin e 8-të të një pallati në zonën e 9-katsheve në Tiranë.

Troka qëndron aty që prej orës 10:15, ndërsa mësohet se ka probleme me shlyerjen e një kredie të marrë.

Pas negociatave me policinë dhe zjarrfikësikësen, fatmirësisht gruaja është bindur që të largohej nga ballokoni i pallatit.