Në orët e para të mëngjesit të sotëm mësohet se janë regjistruar dy lëkundje tërmeti.

Nga informacionet paraprake të IGJEUM, tërmeti i parë ka qenë në orën  03:58 dhe me një magnitudë 2.3. Epiqenda ka qenë në Karaburun, 13 Km J-P Vlorës.

Tërmeti tjetër ka qenë në orët 04:51 me magnitudë 2.8 dhe epiqendër 5 km nga Llenge, Korcë.

Të dhënat nga Insituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit:

Ora: 04:51:35

M=2.8

Place: 5 km nga Llenge, Korce, 15 Km J-P Pogradec

40.84° N, 20.5° E

Thellësia: 3 KM

Data: 26/02/2018

Ora: 03:58:13

M=2.3

Place: Karaburun, 13 Km J-P Vlore

40.39° N, 19.37° E

Thellësia: 17 KM