Të gjithë personat të cilët dëshirojnë të bien në peshë, këshilla e parë që marin është të heqin dorë nga konsumi i alkoolit i kalorive të tepërta dhe ushqimit të shpejt , por tani sdo tju duhet të hiqni më dorë prej alkolit pasi zbulohet pija që ju bën ti humbni kto kile të tepërta.

Në fakt pijet alkoolike janë të mbushura në kalori dhe shkaktojnë fryrjen e barkut si asgjë tjetër. Por studiuesit së fundmi, kanë zbuluar se tekila mund të jetë e vetmja pije alkoolike, e cila në vend që t’ju shtojë kaloritë, ju bën t’i humbisni ato.

Po po ashtu siç e lexuat, bima nga e cila prodhohet kjo pije kaq e dashur në festa, pra kaktusi përmban disa komponentë të cilët ndihmojnë në pakësimin e sheqerit në gjak. Kaktusi që përdoret në prodhimin e tekilës, ka vlera të mira në shëndet dhe nuk përmban aq shumë kalori, përkundrazi i eleminon ato. Epo të gjithë ju që keni filluar një dietë drastike duke eleminuar alkoolin, mund të pini njëherë në kaq kohë tekila pa u shqetësuar për kilet e tepërta.