Është diçka e zakonshme që në SHBA ose në vende të ndryshme të botës të dëgjosh ngjarje për fantazma të bllokuara brenda shtëpive të përhumbura ose monumenteve historikë, por rrallë herë dëgjon histori që një fantazëm është bllokuar brenda një trupi njeriu.

Ngjarja e jashtëzakonshme ka ndodhur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku një fantazme është bllokuar për 12 vite në trupin e Martin Pistorius.

Pistorius i cili njihet edhe si “Ghost Boy”, që do të thotë “Djali Fantazëm” ishte bllokuar në një gjendje kome misterioze për 12 vite, ku ai mund të shihte dhe dëgjonte gjithçka që ndodhte rreth tij, por nuk mund të fliste apo të vepronte.

Kur Pistorius ishte 12 vjeç, i filloi një dhimbje fyti, nga e cila nuk mund të hante dhe nuk mund të fliste dot, dhe pas kësaj ra në gjendje kome. Kur ai “u zgjua” në moshën 14-15 vjeçare, të gjithë mendonin se ai ishte në gjendje të pavetëdijshme, por mjekët vazhduan hulumtimet dhe kërkimet derisa zbuluan se çfare kishte ndodhur me të. 

Shikoni se çfarë ndodhi kur ai u kthye në jetë