Piloti Scott Dixon në garën e Indiana 500 ka arritur të shpëtojë falë një mrekullie pasi u aksidentua me shoferin tjetër Jay Howard.

Makina e tij fluturoi në ajër përpara se të copëzohej në gjysmë kur u përplas në tokë.

Howard u godit nga një garuesi tjetër dhe devijoi  në pistë  duke goditur muret e jashtme të saj. Më pas ai u përplas me Dixon duke shkaktuar që makina e tij të ngrihej në ajër dhe të copëtohej.

Aksidenti “horror” ishte shumë me fat për të dy drejtuesit të cilët nuk patën dëmtime të rënda nga ngjarja e tmerrshme, raporton Daily Mail.