Kjo video është filmuar në një mal në Rusi, ku një arushë së bashku me të voglin e saj tentojnë të ngjiten në majën e një mali.

Por ndërsa arusha e arrin ngjitjen e majës të malit me sukses, e kundërta ndodh me të voglin i cili tenton me të gjitha mënyrat për të arritur majën.

Por arushi nuk heq dorë dhe pasi e provon sërish e sërish arrin t’i bashkohet nënës së tij.

Video është pëlqyer shumë dhe është bërë shumë shpejt virale duke marrë mbi 390 mijë shikime brenda 72 orëve.