Ka njerëz të zodiakut, që me të vërtetë janë të vështirë për t’u kuptuar, madje edhe në disa raste është e pamundur. Këta njerëz nuk janë më të mirë dhe jo më këqinj se të tjerët; ata mund të jenë më të rezervuar, të kujdesshëm ose të turpshëm, por për ndonjë arsye ata janë me të vërtetë shumë të vështirë për tu kuptuar.

Binjakët

Ajo që vë në lëvizje binjakët është një mister, por sjellja e tyre mund të justifikohet së paku nga dualiteti i personalitetit të tyre. Binjakët mund të jenë shumë kaotikë, hidhen nga një mendim në tjetrin dhe ndryshojnë disponimin shumë shpejt, dhe mund të jetë e vështirë për ta që të vazhdojnë me të gjithë sipas Pathos. Ata janë shumë inteligjent dhe vazhdimisht janë të shqetësuar për komunikimin cilësor (dhe sasior) me njerëzit. Binjakët urrejnë të jenë të mërzitur, dhe kjo ndikon negativisht në veprimet e tyre, pasi ata mund të mos kenë përqendrim dhe qëndrueshmëri. Është e vështirë për të kuptuar se çfarë të presësh nga kjo shenjë në minutën e ardhshme.

Gaforrja

Gaforrja është e njohur për ndryshime konstante të humorit, kështu që është e vështirë të përcaktohet se çfarë e bën atë kaq të mërzitur ose, përkundrazi, shumë të lumtur. Familja dhe miqtë janë kuptimi i ekzistencës për gaforret, dhe për këtë arsye jeta personale dhe familja mund të jetë arsyeja kryesore e ulje-ngritjeve të tyre emocionale sipas Pathos. Për më tepër, gaforrja, si rregull, nuk e tejkalon lehtë atë që ka ndodhur në të kaluarën, është i obsesionuar me ngjarje të kaluara. Çelësi për të kuptuar gaforren është vetëdija se çdo gjë që kjo shenjë bën ose mendon bazohet vetëm në emocione.

Akrepi

Arsyeja kryesore pse nuk mund ta kuptoni akrepin është fakti i thjeshtë se nuk dëshiron. Ai është i prirur të jetë sekret, nervoz dhe manipulues. Akrepi mund të jetë obsesiv dhe hakmarrës. Gjëja më interesante është se akrepi ndihet i rehatshëm në situata konflikti dhe për këtë arsye mund të luftojë ashpër për atë që beson.

Ujori

Ujori është një mister i pazgjidhur. Ata janë shumë të vështirë për t’u kuptuar, ka shumë të ngjarë që nuk shprehin emocionet e tyre sipas Pathos. Përveç kësaj, janë inovatorë, intelektualë, të cilët shpesh perceptohen si monstra të çuditshëm që jetojnë në botën e tyre dhe marrin sinjale nga hapësira. Ata janë të pavarur dhe nuk e konsiderojnë të nevojshme t’i shpjegojnë diçka dikujt nëse nuk kuptohen.

Peshqit

Është shumë e lehtë të keqinterpretojmë peshkun, sepse ato janë krijimi i asaj që është në botën tjetër. Nga ata vazhdimisht lindin disa ide të ndërlikuara dhe absorbohen nga kreativiteti i tyre. Në vend që të shprehin ndjenjat e tyre me fjalë, peshqit janë të kënaqur duke e bërë atë me ndihmën e një lloji arti. Peshqit janë të sjellshëm me të gjithë përveç vetes, prandaj është e vështirë të kuptohet saktësisht se çfarë po ndodh vërtet me ta.