Daily Mail së fundmi ka publikuar një shkrim ku theksohet se Krijuesi i rrjeteve sociale Facebook, Whatsapp, Instagram dhe Messenger, Mark Zukenberg ka një plan të papritur në kokën e tij.

Sipas asaj që shkruan “Dailymail”, gjigandi Facebook pritet të bashkohet në një platformë të vetme me Instagram-in Whatsapp-in dhe Messenger-in, projekt i cili sapo ka nisur dhe pritet të finalizohet në vitin 2020.

Duhet theksuar se kjo lëvizje e Zukenberg pritet të ngjallë shumë reagime tek përdoruesit skeptikë, dhe ende nuk dihet nëse projekti do të finalizohet me sukses