Shqiptarja Amarda Koçi, e njohur me emrin e artit Ava Max, po kthehet në një nga këngëtaret më të dashura për muzikën në Britaninë e Madhe dhe jo vetëm.

Ajo e ka pranuar hapur origjinën shqiptare dhe shpesh në intervista flet gjithë krenari për Shqipërinë.

Së fundmi këngëtarja përmes një postimi në Instastory iu ka dhënë mundësinë ndjekësve të saj ta pyesin për çfarë ata kanë dëshirë. Një nga pyetjet e ndryshme ka qenë edhe për gjuhën shqipe.

‘A di të flasësh shqip?’, pyet ndjekësi.

Ndërkohë Ava është përgjigjur: “Po, ka qenë gjuha ime e parë”.

Ky gjest i saj është pritur mirë nga shumë shqiptarë, të cilët janë shprehur krenarë për këngëtaren.