Pamje të rënda që tregojnë një të ri që tërheq zvarrë nënën e tij të moshuar janë publikuar në rrjetet sociale.

Siç shihet dhe në videon e mëposhtme, i riu e tërheq zvarrë nënën e tij dhe më pas e hedh në një liqen me ujë të pisët.

Pamjet shokuese kanë tronditur mijëra shikues që kanë parë videon dhe reagimet e tyre kanë qenë mjaft të ashpra.

https://www.facebook.com/376522812848067/videos/408529552884816/