Kryeministri Rama nuk harron që çdo ditë tu urojë shqiptarëve një ditë të mbarë teksa sjell në fokus ndonjë lajm të mirë që lidhet me Shqipërinë ose sjell në fokusin e tij promovimin e një pike turistike. Kësaj rradhe në fokusin e Kryeministrit ka qenë Kalaja e Rozafës.

Statusi i Ramës :

MIRËMËNGJES ?
dhe me këtë pamje nga Kalaja e Rozafës në Shkodër, ju uroj një ditë të mbarë