Tritan Shehu ka reaguar pas lëvizjes së rradhës së Kryeministrit Rama. Sipas Shehut kryeministri s’ka çi bën gomarit dhe i bie samarit.

STATUSI I PLOTË
“Gomari” eshte reforama ne shendetesi e nisur nga Rilindja kater vite me pare nen devizen “Shendetesi Falas”, politizim ekstrem i sistemit dhe i drejtuesve te tij, varferi e tejskajeshme e shendetesise sone, denigrimi i mjekeve e i personelit etj.- keto jane shkaqet kryesose te ketij deshtimi qiklopik ne shendetesi, te cilin edhe vete Kryeministri e konfirmoi sot.
“Samari” jane keta drejtore mjerane te spitaleve qe u shkarkuan sot, duke u etiketuar pa drejtesisht si shakataret e deshtimit, kur ne te vertete jane vecse produkti i politikave deshtuese te aplikuara prej vete Z.Rama.
Mjerane, sepse asnje nga ata nuk pati kurajon te rebelohet ndaj ofendimit qe ju be; ndoshta duke i quajtur si shkak i deshtimit te nje sistemi te tere, ju duk vetja te rendesishem per nje cast.
Keto ishin disa nga perceptimet e mia prej kesaj ceremonie te sotme, qe ngjante me nje vaki te asaj reforme te destinuar te vdiste qe diten qe lindi, per vete absurditet e hapesirat koruptive mbi te cilat u ndertua.