Te Fundit

Ekonomi

“Made in Albania” i dridhen gjunjët nga hapja e...

Shqipëria, edhe këtë verë, ka kthyer sytë nga Brukseli, duke mbajtur frymën deri në vendimin për hapjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian....

Instat/Shqipëria ”tifoze” e mallrave Kinezë, rrit importin me 26.8...

Shqipëria në katërmujorin e parë të vitit 2019 shënon rritjen më të madhe të importeve  nga Kina. Sipas Instat, krahasuar me po të njëjtën periudhë...

Harta europiane e rrezikut për 2019, ja ku renditet...

Nuk ka rëndësi nëse ju jeni një udhëtar për çështje biznese ose dikush që shkon jashtë për pushime, një nga shqetësimet kryesore që do...

Sektori i energjisë “me sytë nga Zoti”, 100 mln...

Në pesë muajt e parë të vitit, Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike i është dashur të zhvillojë disa dhjetëra procedura prokurimi, për të...

Shqiptarët dembelë? 31% në moshë produktiviteti, “Jo” punës

Pagat më të ulëta në Europë e rajon, rendja drejt emigrimit dhe të ardhurat që marrin nga të afërmit jashtë, duket se i mbajnë...

Alarmi/Gjatë prillit 2018 u mbyllën mesatarisht 33 biznese në...

Mesatarisht gjatë muajit prill, 33 biznese kanë bërë kërkesë çdo ditë për të pezulluar aktivitetin e tyre. Sipas të dhënave qëDrejtoria e Përgjithshme e...

Te Fundit

Kryesore

Me Shumë Lajme