Çifti mjaft i dashur për publikun, Sara Hoxha dhe Ledion Liço po mbajnë sot në Lago di Como të Italisë dasmën e shumëpritur.

Sara dhe Ledioni kanë preferuar që ky çast që ata do të ndajnë të jetë mjaft privat ndaj dhe në rrjete sociale ata “nuk kanë dhënë asnjë shenjë”.

Çifti ka vendosur kusht që asnjë foto të dasmës të mos dalë në publik por “Dualajm.com” ka mundur ti sigurojë ato.

Ledioni shihet i veshkur me kostum të zi, këmishë të bardhë dhe papjon ndërsa Sara Hoxha shfaqet me fustan të bardhë, paksa transparent.