Shea Glover, një studente 18 vjeçare nga Çikago, ka marrë liri të plotë për të bërë gjithçka çfarë ajo donte për të realizuar projektin e saj në shkollën e arteve.  Ajo vendosi të thjeshtë të bënte disa fotografi për gjërat që mendonte ajo se ishin të bukura.  

Fytyrat e njerzve ndryshonin plotësisht kur ajo thoshte: Thjesht po fotografoj gjërat që mua më duken të bukura.
Reagimi i njerzve?
Ishin thjesh të surprizuar dhe nuk mund ta mbanin buzëqeshjen e tyre, diçka shumë emocionale.