Për më shumë se 30 vjet ekzekutoi rreth 70 femra. Policia e Koresë së Jugut ka indentifikuar vrasësin serial.

I dyshuari tani është dënuar me burgim të përjetshëm pasi në vitin 1994 kishte vrarë kunatën e tij.

Midis viteve 1986 dhe 1991, 10 gra midis moshës 13 dhe 71 vjeç u gjetën të vrarë në Huasong, një qytet në jug të Seulit. Të gjitha ishin dhunuar para se të vriteshin dhe të gjitha ishin gjetur të lidhura.

Jo pak, por mbi 2 milionë oficerë policie u angazhuan për të zbuluar vrasësin e tmerrshëm serial që dhunoi e vrau gratë.