Elvana Gjata ka qendër të vëmendjes së mediave rozë, që prej mas*krës që ndodhi muajin e kaluar në zonën e ish-bllokut, ku i përfshirë ishte dhe i dashuri i saj.

Që prej ngjarjes Elvana nuk ka qenë fare aktive në rrjetet sociale dhe madje mund të themi se është zhdukur tërësisht.

E megjithatë së fundmi Elvana ndoqi në Instagram deputetin e Partisë Socialiste, Jurgis Çyrbja, që ishte diçka e cila nuk mund të mos vihej re, pas thuajse 2 muaj mungese.

Por pasi ky veprim shkaktoi një valë reagimesh ndër ndjekësit e saj dhe mediat rozë, sot Elvana ka marrë një tjetër vendim që na trishtoi të gjithëve.

Këngëtarja e njohur ka mbyllur llogarinë e saj në Instagram dhe nuk mund ta gjejmë më. Ajo ka marrë vendimin për t’u larguar përfundimisht nga rrjetet sociale dhe nuk e dimë se kur do të rikthehet.

Ndërsa i fejuari i saj është në kërkim, këngëtarja mësohet se ndodhet në Gjermani duke iu shmangur dhënies së deklaratës në polici.