Policia kufitre e Kapshticës ka ndaluar 22 refugjatë të paligjshëm të ardhur nga Siria.

Mësohet se emigrantët janë kapur në një autobus dhe janë të gjithë meshkuj.

Vetëm në 3 ditët e fundit në zonën e Devollit janë kapur 56 refugjatë.

Pas ndalimit ata janë dërguar në qendrën e azilkërkuesve në Tiranë.

Ata kanë kaluar ilegalisht kufirin tonë.