Ministria e Drejtësisë ka publikuar ermrat e 24 drejtorëve të rinj të burgjeve.

Konkurrentët iu nënshtruan testimit me shkrim dhe intervistës së strukturuar me gojë, njofton MD.Gara për zgjedhjen e drejtuesve të rinj të burgjeve u hap në fund të muajit tetor 2017.

Fushë Krujë – Agron Hysi

Sarandë – Nasip Hoxha

Vlorë – Ilir Aliaj

Tepelenë – Redi Rama

Shkodër – Gezim Selimi

Rrogozhinë – Ibrahim Bejo

Peqin – Emin Shpata

Lushnjë – Judmir Shurdhi

Tropojë – Flutura Vatoci

Kukës – Seit Vucaj

Korçë – Novruz Hoxha

Lezhë – Shaban Hysa

Fier – Arjan Hasani

Elbasan – Andis Salla

Burrel – Fatjon Kurti

Berat – Hikmet Kellici

Krujë – Abaz Lleshi

Durrës – Qazim Hoxha

“A.Demi” – Elona Demollari

“J.Misja” – Maksim Hamiti

“M.Peza” –  Mithat Shimaj

Kavajë – Njazi Deliu

Vaqar – Petrit Myslymi

Spitali Burgjeve – Apostol Luca

Image

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook