Braçe këtë herë ka dalë nga ngjyrat partiake dhe mesaduket ka shkruajtur për mikun e tij të ndjerë tashmë që sot u varros në Lezhë një shkrim të shkurtër të sinqertë dhe prekës në Instagram si mesazhi jo i fundit për të.

“Gjovalin i dashur! Te prehesh ne paqe e  te qofte i lehte dheu ne gjoks!Prej dites kur u ndale nuk kam fjale te te them! Nuk di, isha mesuar te te telefonoja per cdo gje dhe ti ishe gjithnje aty, pa pyetur per kend, parti e grup. Ketu do mbetem! Nuk dua te te shoh ne ate arke morti, as ne ate banese balte.Miresia nuk mund te mbyllet aty! Por do te gjej, harroje nuk shpeton dot nga une, as ne telefon, as ne komision, as ne Kuvend, as ne lagje e as mes miqsh e perbashket, te kujtimet e secilit”,-ky është mesazhi i ngushëllimit të Erion Braçes.