Disa gra janë xhentile dhe të rafinuara, ndërsa dinë të joshin me thjeshtësinë e tyre. Pavarësisht personalitetit, ka disa shenja të zodiakut që mund të bëjnë një burrë të çmendet pas tyre.

Gratë e lindura në këto shenja, sipas opinionit të meshkujve janë më të mahnitshmet në intimitet.

Dashi
Një grua impulsive, e apasionuar dhe kaliente. Dashi ka një imagjinatë fantastike të udhëhequr nga adrenalina që ka në gjak. Mund të themi që ka një imagjinatë të pasur dhe të shfrenuar. Besnikëria nuk është karakteristika e saj e fortë dhe dalluese, kështu që një marrëdhënie me një grua të tillë premton shumë variacion. Gjithçka e saj është joshëse. Është një dashnore e lindur dhe perfkte.

Luani
Falë faktit që i pëlqen të argëtohet, gruaja luan bën gjithçka për të fituar dhe për të kënaqur partnerin e saj. Kjo është mënyra e saj për të treguar vlerat që ka, mirësinë, bukurinë dhe pasionin. Burrat dorëzohen lehtësisht në joshjen e saj. Duke treguar interes për të, një natë e zjarrtë dashurie i pret burrat me një grua luan. Ajo nuk është romantike, përkundrazi, dashuron në mënyrë energjike duke përdorur fjalë dhe emocione që nxisin kënaqësinë tek burrat.

Akrepi
Gruaja akrep është një pushtuese eksperte e zemrave të burrave. Nuk ka komplekse dhe është shumë e lirshme e hapur dhe ka një pasion agresive. Është e predispozuar ndaj mungesës së besnikërisë që e bën një dashnore të klasit të parë. Joshëse dhe misterioze, një femër akrep rizgjon tek burrat një pasion të pafund. Është në kërkim të marrëdhënieve që i sjellin kënaqësi trupore. Pa komplekse, ajo ju tërheq drejt aventurave seksuale të paharrueshme që do t’ju japë përvoja të papërshkrueshme me fjalë.

LEXO EDHE:  Femra kujdes, këto janë veprimet që mund t’ju çojnë drejt divorcit