Turi dhe Orinda Huta ishin një nga çiftet që bën sot një martesë mjaftë të bujshme, ndërsa tashmë ishte mbrëmja festive e 20-vjetorit të Opinion që do ti nxirrte së bashku për herë të parë pas dasmës gjigande.

Mesa duket çifiti i famshëm ka mbaruar muajin e mjaltit dhe i është kthyer jetës aktive dhe tashmë janë bërë dhe pjesë e  festës me rastin e 20-vjetorit të krijimit të emisionit ‘Opinion’.