Gazetarja Sonila Meço ka pasur festë në familjen e saj, pasi feston ditën e emrit të vajzës së saj Amaris.

Kjo është një destë shumë e rëndësishme për ta, për më tepër që emri i saj lidhet drejtpërdrejtë me besimin e krishterë, me Shën Marinë.

“Amaris… Ose Maria… Sot ke ditën e emrit e vogla jonë!
Dhe meqë emri është tingulli më i rëndësishëm dhe më i ëmbël për njeriun në çdo gjuhë te botës, uroj botës t’i dhurosh me emrin tënd një njeri të mirë! Ndërsa bota ty dashuri….!”, – ka shkruar Sonila bashkangjitur fotografisë së vajzës.