Pas thirrjeve të shumta të Opozitës për të protestuar për kushtet e këqija të jetesës, por jo vetë, duket se shumë qytete po i përgjigjen.

Ditën e sotme dhjetra qytetarë fierakë janë ngritur të revoltuar, duke bllokuar rrugët kryesore të qytetit, dhe duke krijuar kështu edhe vështirësi në qarkullimin e automjeteve.

Nën thirrjet varfëria po na mbyt qytetarët ngrihen kështu këndër qeverisë aktuale, për taksat e larta, sidhe për statusin e naftëtarëve.

Siç edhe pritesj banorëve të Fierit iu janë bashkuar edhe anëtarë të Opozitës.