Fituesja e lloratisë Jane Park po shet fotografi të gjinjve të saj online por ka mohuar se ka mbetur pa para – dhe ka pretenduar se po e bën atë gjë për bamirësi.

Jane është 23 vjeçar dhe u bë fituesja më e re në llotarinë Euromillions, kur arriti të merrte 1 milionë euro në moshën 17-vjeçare, por që më vonë u ankua, se paratë e kishin bërë të palumtur.

Ajo e pranoi sot për ‘The Sun’, përkthen Periskopi, se ka shitur fotografi të gjinjve për 50 paund online, por duke e mohuar, se pasuria i kishte mbaruar.

Park e quajti veten Robin Hood, pasi pretendon se përmes fotografive të c*cave të saj të zhveshura merr paratë nga perversët e pasur për t’iu dhënë të varfërve.

Ajo postoi në Twitter: “Ndihem shumë e fuqizuar! Kam shitur shumë fotografi të gjinjve te meshkujt e dëshpëruar për t’i parë ato për 50 paund dhe i kam dhuruar paratë për bamirësi.”