Një lajm i mirë, vjen për të gjithë ata që duan të humbin në peshë, të cilën mund ta arrijnë pa u stërvitur apo mbajtur dieta ekstreme. 

Sipas një studimi, është treguar se mënyra më e mirë për të humbur në peshë, është të flini më shumë.

Nga vëzhgimet e bëra, është parë se gjatë një jave, njerëz që flinin të paktën 90 minuta më tepër, mernin 10 gr sheqer më pak gjatë ditës.

Kjo vinte si pasojë e faktit se atyre nuk do t’iu duhej të konsumonin sheqerna apo brumëra gjatë asaj pjese kohe.

Gjumi, dieta dhe shëndeti janë të lidhura ngushtë dhe ndikimi që kanë tek njëri-tjetri është edhe më i dukshëm pas këtij studimi.

Për të marrë lajmet e fundit të “DuaLajm.com”, ndiq edhe faqen tonë në Facebook